Nemzeti Most Magazin Ugrás a tartalomhoz
1095 Budapest, Bajor Gizi park 1. +361/476-6800
Aktuális program
Teljes műsor megtekintése
Következő előadások

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Kuriózumok a MITEM folytatásában

Zajos sikerek, teltházas nézőterek jellemezték az április 6-a óta tartó Madách Nemzetközi Színházi Találkozó eddigi előadásait, és a következő időszak is nagyszerű, egészen különleges élményeket ígér a színházbarátoknak. A program folytatásában ezen a héten a magyar-török kulturális évad részeként érkezik két török produkció, és már nagyon készülünk Alessandro Serra világpremierjére is. 

Csikos Sándort, a Nemzet Színészét köszöntöttük

A Nemzeti Sínház színpadán, a Bánk bán április 16-i előadása után köszöntötte közönség és a társulat Csikos Sándort, akit április 4-én választottak tagjaik közé a Nemzet Színészei. A művész évtizeden át tanított színpadi beszédet a debreceni Ady gimnáziumban: fiatalok generációit nevelte, és sokakat indított el a színházi pályán. Ezt a tényt mi sem bizonyította jobban, mint hogy a nemzetis Bánk bán szereplői közül a címszereplővel együtt hárman az ő egykori tanítványai voltak.